Bekendmaking besluit tot onttrekking van wegen aan de openbaarheid

Logo Oosterhout

In verband met de herstructurering van de wijk Slotjes Midden heeft de gemeenteraad op 25 september 2018 besloten om, op grond van artikel 9 van de Wegenwet, diverse wegen in het kader van de Wegenwet aan de openbaarheid te onttrekken.

Omdat de Algemene wet bestuursrecht van toepassing is, heeft het voornemen van het college van burgemeester en wethouders om de raad voor te stellen over te gaan tot het onttrekken aan de openbaarheid gedurende zes weken ter inzage gelegen.

Op het voornemen zijn geen zienswijzen ingediend.

Op grond van het voorstel van het college van 18 april 2018 heeft de gemeenteraad definitief besloten ten behoeve van de bouw van grondgebonden en gestapelde woningen delen van Wilhelminakanaal Noord, Thorbeckestraat en Loevesteinlaan uit de openbaarheid te onttrekken.

De stukken met betrekking tot het onttrekken van wegen aan de openbaarheid liggen vanaf 3 oktober 2018 tot en met 30 oktober 2018 tijdens openingstijden ter inzage bij het informatiecentrum van de gemeente Oosterhout, Slotjesveld 1. De stukken zijn ook te raadplegen via www.oosterhout.nl.

Bent u het als belanghebbende niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen vier weken na bekendmaking van dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Uw beroepschrift dient minimaal uw naam en adres te bevatten, de datum waarop het beroepschrift wordt geschreven, uw handtekening, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep instelt en de gronden waarom u beroep instelt.

 

Naar boven