Ontwerp “Uitwerkingsplan, 2e tranche bedrijventerrein Lindelaufer Gewande - Op gen Hek”

Logo Voerendaal

In het vigerende bestemmingsplan is een uitbreiding van het bedrijventerrein “Lindelaufer Gewande” mogelijk gemaakt. In het bestemmingsplan zijn waarborgen opgenomen die garanderen dat de uitbreiding een maatwerkoplossing is voor lokale ondernemers. Dit komt tot uiting in de keuze voor de bestemming “Bedrijventerrein - Uit te werken”. Dat betekent dat het bebouwen en gebruiken van een bedrijfskavel pas mogelijk is nadat een uitwerkingsplan is vastgesteld. Met het voorliggend ontwerp “Uitwerkingsplan, 2e tranche bedrijventerrein Lindelaufer Gewande - Op gen Hek” wordt beoogd het bebouwen en gebruiken van één bedrijfskavel mogelijk te maken.

\ Inzageprocedure

Het ontwerp-uitwerkingsplan ligt met ingang van 11 oktober 2018 overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien bij het Klantcontactcentrum van de gemeente aan het Raadhuisplein 1, 6367 ED te Voerendaal en zijn tevens elektronisch te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het volgende identificatienummer: NL.IMRO.0986.UPLGOpgenHek02-ON01.

\ Zienswijze

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerp-uitwerkingsplan indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Voerendaal, Postbus 23000, 6367 ZG Voerendaal. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar

Voerendaal, 10 oktober 2018

College van Burgemeester en Wethouders

Naar boven