Vaststelling bestemmingsplan “Woonwagenlocatie Rielseheideweg”

Logo Geldrop-Mierlo

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad op 1 oktober 2018 bestemmingsplan Woonwagenlocatie Rielseheideweg gewijzigd heeft vastgesteld. Met ingang van donderdag 11 oktober 2018 ligt het vastgestelde bestemmingsplan gedurende zes weken (tot en met woensdag 21 november 2018) ter inzage.

Het bestemmingsplan “Woonwagenlocatie Rielseheideweg” voorziet in een goede juridisch-planologische regeling voor de grotendeels bestaande en gewenste toekomstige situatie. Tot ingrijpende feitelijke wijzigingen leidt dit niet.

De locatie is gelegen aan de Rielseheideweg en aan de andere zijden begrens door natuurlijk grasland en bosgebied. De locatie ligt op enige afstand ten zuiden van de Eindhovenseweg. In het zuid-westen is het gehucht Riel op korte afstand gelegen.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage in het informatiecentrum van het gemeentehuis, Dwarsstraat 70 in Geldrop. Op maandag tot en met donderdag kunt u het plan inzien van 09.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur.

Voor een toelichting op de stukken kunt u telefonisch een afspraak maken met Gabriel van Houtert van de afdeling Ruimte (tel. 14040). Het bestemmingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl, en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die in de ontwerpfase een zienswijze hebben ingediend kunnen binnen 6 weken vanaf , beroep instellen. Het beroep kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de Voorzitter van die Afdeling. Ook kan op grond van artikel 6:13 Algemene wet bestuursrecht beroep ingesteld worden door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend in de ontwerpfase.

Tegen de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht kan iedere belanghebbende beroep instellen.

Een beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bestreden besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Aan het instellen van een beroep zijn kosten (griffierechten) verbonden.

 

 

Geldrop, 10 oktober 2018

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo,

N.J.H. Scheltens B.H.M. Link

secretaris burgemeester

Naar boven