Watervergunning innamepompstation Waterwinbedrijf Brabantse Biesbosch

Logo Werkendam

Burgemeester en wethouders van Werkendam hebben aan Waterwinbedrijf Brabantse Biesbosch een omgevingsvergunning verleend voor de realisatie van een innamepompstation en aanleg leidingtracé. Die vergunning met bijbehorende stukken liggen vanaf 28 september jl. tot 8 november voor iedereen ter inzage. Publicatie hiervan heeft op 27 september jl. reeds plaatsgevonden.

Daarnaast is door de minister van Infrastructuur en Waterstaat op 27 september 2018 een vergunning op grond van de Waterwet verleend voor het realiseren van het innamepompstation, bijhorende werken en het onttrekken van oppervlaktewater

Naast het plan, en alle daarbij behorende gegevens kunt u ook de watervergunning inzien op de volgende locaties:

- Klantcontactcentrum van het gemeentehuis Werkendam, Raadhuisplein 1 in Werkendam. Hiervoor moet u wel een afspraak maken. U kunt een afspraak maken via www.werkendam.nl of via (0183) - 507200.

- De hal van het gemeentehuis van Drimmelen, Park 1 in Made, tijdens de openingstijden.

De stukken zijn ook in te zien op www.werkendam.nl/bestemmingsplannen/.., www.drimmelen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen de watervergunning kan 6 weken na inwerking treden van de vergunning beroep bij de rechtbank worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp;

  • 2.

    belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het beroepschrift zijn woonplaats heeft of gevestigd is.

 

De vergunning op grond van de Waterwet is in werking getreden op 27 september 2018. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien tegen het besluit beroep is ingesteld en als onverwijlde spoed dat vereist kan de indiener van het beroep een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het beroepschrift zijn woonplaats heeft of gevestigd is.

  

 

Werkendam, 4 oktober 2018

Naar boven