VOORONTWERP BESTEMMINGSPLAN ‘VINKELAAN 20A EN RIJKSSTRAATWEG 361’ START INSPRAAKPROCEDURE

Logo Wassenaar

Het college van burgemeester en wethouder heeft het voorontwerp bestemmingsplan ‘Vinkelaan 20a en Rijksstraatweg 361’ vrijgegeven voor de inspraak. Het bestemmingsplan maakt de bouw van één woning mogelijk op de locatie van een voormalige kwekerij op het adres Vinkelaan 20a. Daarvoor in de plaats worden er op verschillende locaties van aanvrager Twickel gebouwen gesloopt en bij de bestaande woning op het adres Rijksstraatweg 361 de niet benutte uitbreidingsmogelijkheden ingeleverd. Verder wordt door landschappelijke inpassing de ruimtelijke kwaliteit verbeterd.

Periode ter inzage legging

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 4 oktober tot en met woensdag 14 november 2018 voor een ieder ter inzage bij het KlantContactCentrum (KCC) van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Het plan is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.wassenaar.nl.

Wilt u reageren op het voorontwerp?

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen indienen tegen dit voorontwerp bestemmingsplan bij het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar, postbus 499, 2240 AL Wassenaar. Dat kan ook per e-mail aan: gemeente@wassenaar.nl

Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt met de heer J. Bos via telefoonnummer 14070 (toets alleen deze vijf cijfers).

Inloopavond

Op woensdag 10 oktober van 19.00 tot 20.30 uur is er in Raadhuis De Paauw aan de Raadhuislaan 22, 2242 CP Wassenaar, een inloopgelegenheid om vragen te stellen over het voorontwerp bestemmingsplan. Medewerkers van de gemeente, aanvrager Twickel en hun adviesbureau Eelerwoude zijn aanwezig voor het geven van informatie en om eventuele vragen te beantwoorden.

 

Burgemeester en wethouders van WassenaarWassenaar, 3 oktober 2018

Naar boven