Ontwerpbesluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), IJweg 1273, 2152 NA Nieuw-Vennep, Meers Paarden Centrum, het uitbreiden van de manege en een nieuwe, de gehele inrichting omvattende omgevingsvergunning (aspecten milieu, bouw en strijdigheid bestemmingsplan), zaak 7106803, OLO-nummer: 3277547.

Logo Haarlemmermeer

Het betreft een inrichting voor het houden van paarden. De aangevraagde veranderingen zijn: het bouwen van een stal voor het creëren van ruimere huisvesting van paarden en pony's, het bouwen van een loods ten behoeve van een quarantaineruimte, een werkplaats en een opslag voor hooi/stro, en het vergroten van de buitenbakken en uitbreiden van het aantal paddocks.

 

Ter inzage en zienswijzen

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen en bij de gemeente Haarlemmermeer (op afspraak via 0900-1852), Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Binnen de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen over de ontwerpbeschikking naar voren brengen via digitale formulieren op de website www.odnzkg.nl. Uw persoonsgegevens zullen niet openbaar worden gemaakt. Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Regiebureau, Postbus 209, 1500 EE Zaandam. Heeft u vragen over deze procedure of wilt u mondelinge zienswijzen naar voren brengen dan kunt u gebruik maken van het contactformulier op www.odnzkg.nl. Er wordt dan contact met u opgenomen. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als men belanghebbende is bij die beschikking en als een zienswijze naar voren is gebracht over de ontwerpbeschikking.

Naar boven