Kennisgeving bekendmaking gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Cruquius Deelgebied 4, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

 

De gemeenteraad van Amsterdam heeft op 19 september 2018 het bestemmingsplan Cruquius Deelgebied 4, Cruquiuswerf gewijzigd vastgesteld en hierbij geen exploitatieplan vastgesteld.

 

Plangebied

Het plangebied ligt aan de Cruquiusweg 114 -120 en Nieuwevaartweg 5.

 

Omschrijving van het plan

Het bestemmingsplan beoogd de realisatie van 305 woningen, waarvan 60 % koop- en 40% huurwoningen. Daarnaast worden er bedrijfsruimten voor creatieve en commerciële functies mogelijk gemaakt.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan voor de volgende onderdelen:

  • -

    In de regels van het bestemmingsplan zijn de bouwregels ten aanzien van geluid aangescherpt.

  • -

    Op de plankaart de aanduiding voor de vrijwaringszone aangepast.

Voor de exacte inhoud van de stukken en wijzigingen, verwijzen wij u naar de locaties waar u de stukken kunt inzien.

 

Terinzagelegging

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 4 oktober 2018 ter inzage tot het einde van de beroepstermijn. Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (met ID-kenmerk: NL.IMRO.0363.M1703BPSTD-VG02). Tevens ligt het bestemmingsplan ter inzage bij de afsprakenbalie van stadsloket Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam. Deze is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur, contactpersoon is E. Bosman. U kunt online een afspraak maken op www.amsterdam.nl/afspraak maken of bellen met 14 020.

 

Beroepstermijn bestemmingsplan

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Degene die beroep heeft ingesteld, kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient gericht te worden aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn van het bestemmingsplan wordt ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing. Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam.

 

Amsterdam 3 oktober 2018

burgemeester en wethouders

Femke Halsema, burgemeester

Wil Rutten, waarnemend gemeentesecretaris

Naar boven