Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Biezenmortel 2018’, Biezenmortel

Logo Haaren

Biezenmortel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Biezenmortel 2018’ van de gemeente Haaren, met planidentificatienummer NL.IMRO.0788.BP18BZMKomBiezenm-ON01 van de gemeente Haaren;

  • 2.

    De daarbij behorende stukken;

  • 3.

    Eindverslag inspraak het voorontwerpbestemmingsplan ‘Kom Biezenmortel.

Het ontwerpbestemmingsplan is een actualisatie van het huidige bestemmingsplan uit 2008. De termijn voor het huidige bestemmingsplan loopt in december 2018 af. In de Wet ruimtelijke ordening staat dat elke tien jaar na vaststelling van het bestemmingsplan een nieuw bestemmingsplan moet worden vastgesteld. Het nieuwe bestemmingsplan ‘Kom Biezenmortel 2018’ is een conserverend bestemmingsplan. Dit betekent dat de bestaande situatie uitganspunt is voor dit plan. Daarnaast zijn in de komende jaren geen grote ruimtelijke ontwikkelingen voorzien binnen de kom van Biezenmortel.

De stukken liggen met ingang van donderdag 4 oktober 2018 gedurende zes weken (tot en met woensdag 14 november 2018) ter inzage. Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Wonen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” zo komt u bij het ontwerpbestemmingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.BP18BZMKomBiezenm-ON01. Ten slotte zijn de stukken tijdens de openingstijden in te zien aan de balie van de Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411- 62 72 82).

Tijdens de termijn van ter inzage ligging heeft iedereen de mogelijkheid om schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren te brengen bij de het college van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0411 - 62 72 82. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

 

Haaren, 3 oktober 2018

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven