Vastgesteld wijzigingsplan

Logo Venlo

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo maakt in het kader van de Wet ruimtelijke ordening de terinzagelegging bekend van het vastgestelde wijzigingsplan ‘Lingsforterweg 54 te Arcen’.

Het wijzigingsplan betreft het toevoegen van een bouwvlak voor een levensloopbestendige nieuwbouwwoning aan de Lingsforterweg tussen de nummers 54 en 56 te Arcen (sectie B 4567) gemeente Venlo.

Inzage

Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 4 oktober 2018 tot en met woensdag 14 november 2018 gedurende zes weken op werkdagen in het Stadskantoor, Hanzeplaats 1 te Venlo, voor eenieder op afspraak ter inzage. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantencontactcentrum, telefoonnummer 14 077.

De bekendmaking van het wijzigingsplan vindt eveneens plaats in de Staatscourant. De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage.

Daarnaast is de digitale versie in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer: NL.IMRO.0983.WP201720LINGSFRTRW-VA01

Beroep

Er kan gedurende een termijn van zes weken door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht, beroep worden ingesteld. Voorts kan beroep worden ingesteld, door belanghebbenden voor zover dit beroep betrekking heeft op de wijzigingen die door het college in het wijzigingsplan zijn aangebracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag of via https://digitaalloket.raadvanstate.nl Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking de dag na het einde van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven