Ringweg 1 – Besluit m.e.r.-beoordeling

Logo Roermond

Omschrijving (incl. locatie):

Burgemeester en wethouders van Roermond delen mee dat op 30 augustus 2018 een aanmeldnotitie m.e.r.-beoordeling is ingediend door Bergia Frites BV, voor de inrichting aan Ringweg 1, 6045 JL te Roermond.

 

Activiteit(en):

De beoogde activiteit betreft de realisatie van een nieuwe productielocatie voor diepgevroren aardappelproducten met afvalwaterzuivering aan Ringweg 1 te Roermond. Op grond van categorie D 18.1 van het Besluit milieueffectrapportage (Besluit m.e.r.) is de m.e.r. beoordelingsplicht van toepassing. Uit de m.e.r.–beoordeling blijkt dat de voorgenomen activiteit geen dusdanig belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu zal kunnen hebben dat het opstellen van een milieueffectrapportage noodzakelijk is.

 

Besluit:

Burgemeester en wethouders hebben naar aanleiding van deze aanmeldingsnotitie besloten dat er geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld.

Aan de nog aan te vragen omgevingsvergunning zullen voorschriften worden verbonden ter bescherming van het milieu.

 

Inzage en bezwaar:

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van 3 oktober 2018 tot en met 13 november 2018 ter inzage in het Stadskantoor, Kazerneplein 7. Gedurende de inzagetermijn kunnen alleen belanghebbenden tegen dit besluit een gemotiveerd en ondertekend bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Roermond, Postbus 900, 6040 AX ROERMOND.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar (tel. 0475-359225).

Naar boven