BEKENDMAKING NIET VASTSTELLEN BESTEMMINGSPLAN “LAGE MIERDSEDIJK 2 - MIERDSEWEG”

Logo Reusel-De Mierden

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 18 september 2018 heeft besloten het bestemmingsplan “Lage Mierdsedijk 2 - Mierdseweg“ niet vast te stellen.

 

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan “Lage Mierdsedijk 2 – Mierdseweg” NL.IMRO.1667.BPGlmdijk5003-ON01 heeft van 6 november 2017 tot en met 18 december 2017 ter inzage gelegen. Het ontwerpbestemmingsplan voorzag in het saneren van een intensieve veehouderij aan de Lage Mierdsedijk 2, grenzend aan de noordzijde van Reusel. Hiervoor in de plaats werd beoogd Ruimte-voor-Ruimte woningen te realiseren aan de Mierdseweg. Aan de Lage Mierdsedijk 2 werd beoogd een akkerbouwbedrijf voort te zetten, met daarbij een onbemand tankstation.

 

Inzage

Het raadsbesluit tot het niet vaststellen van het bestemmingsplan “Lage Mierdsedijk 2 – Mierdseweg” ligt met ingang van 2 oktober 2018 gedurende zes weken ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 17:00 uur, op dinsdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur. Tegen betaling van leges kunt u kopieën krijgen van de ter inzage liggende stukken.

 

Beroep en voorlopige voorziening

Beroep

Vanaf dinsdag 2 oktober tot en met dinsdag 13 november 2018 kan tegen het besluit tot het niet vaststellen van het bestemmingsplan “Lage Mierdsedijk 2 – Mierdseweg” beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld.

 

Spoed

Is het beroepschrift zo spoedeisend dat u de behandeling ervan niet kunt afwachten? Dan kunt u op basis van artikel 8:81 lid 1 Awb bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een voorlopige voorziening aanvragen. U kunt alleen een voorlopige voorziening aanvragen, als u een beroepschrift heeft ingediend.

 

Waar indienen?

Het beroepschrift dient u in bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In beide gevallen betaalt u hier kosten (griffierecht) voor.

 

Vragen

Voor het inwinnen van nadere informatie kunt u contact opnemen met Ronald Krul. U bereikt hem op via telefoonnummer 0497 - 650 650 of via e-mail r.krul@reuseldemierden.nl.

 

Reusel,

Burgemeester en wethouders van Reusel-De Mierden,

de secretaris (wnd.), de burgemeester (wnd.),

mw. T. Thijs mw. J. Eugster

Naar boven