Gebiedsvisie Penningsveer

Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Burgemeester en wethouders van Haarlemmerliede en Spaarnwoude maken bekend dat zij in hun vergadering d.d. 24 september 2018 in concept hebben vastgesteld de Gebiedsvisie Penningsveer.

Op 17 april 2018 en 19 juli 2018 zijn participatie avonden geweest waar bewoners en andere belanghebbenden van Penningsveer hun inzichten en wensen met betrekking tot het plan hebben kunnen overbrengen. De opmerkingen zijn zo goed mogelijk in het ontwerp van de gebiedsvisie verwerkt.

Er wordt een termijn opengesteld van twee weken, waarin een ieder zienswijzen ten aanzien van de visie kan indienen. De gemeenteraad wil de Gebiedsvisie Penningsveer graag nog in de eigen raadsperiode vaststellen. Daarom is voor deze termijn gekozen.

De visie is te vinden op de website van de gemeente: www.haarlemmerliede.nl . Wegens de sluiting van het gemeentehuis te Halfweg, kunt u de visie ook opvragen bij M. Driessen in het raadhuis te Hoofddorp. U kunt hem bereiken via michel.driessen@haarlemmermeer.nl .

De gebiedsvisie ligt ter inzage van 28 september 2018 tot en met 12 oktober 2018. Gedurende die termijn kunt u een zienswijze indienen met betrekking tot het plan bij de gemeenteraad, Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg.

 

Naar boven