Ontwerp verklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het perceel J.J.H Verhulstlaan 14/Amersfoortsestraatweg 31 te Bussum

Logo Gooise Meren

TER INZAGE: 26 september 2018 tot 6 november 2018

Burgemeester en wethouders van Gooise Meren maken bekend dat zij op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor het herindelen en het gebruik te wijzigen van de percelen ten behoeve van de realisatie van twee twee-onder-een-kap woningen gelegen aan de J.J.H. Verhulstlaan 14 en Amersfoortsestraatweg 31 te Bussum. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 19 augustus 2018 besloten om naar aanleiding van deze aanvraag om omgevingsvergunning een ontwerp Verklaring van geen bedenkingen te verlenen. Daarbij is verder besloten dat wanneer er geen zienswijzen tegen de verklaring worden ingediend, deze verklaring als definitief zal worden beschouwd.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen en overige stukken liggen vanaf 26 september 2018 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage, dus tot en met 6 november 2018.

De stukken kunt u inzien bij de balie van de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving. U kunt zelf een afspraak inplannen via www.gooisemeren.nl

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kan een ieder een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen op het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6000, 1400 HA Bussum. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren gebracht worden tijdens openingstijden van het gemeentehuis. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving bereikbaar via het telefoonnummer (035) 2070 000.

Zienswijzen tegen de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Gooise Meren, Postbus 6000, 1400 HA Bussum.

Uw zienswijze dient te zijn voorzien van uw naam, adres en de datum. Uw zienswijze dient verder te vermelden tegen welk besluit die is gericht en dient de redenen daarvoor te bevatten.

Gemeente Gooise Meren, 28 september 2018

 

Naar boven