Kennisgeving voorbereidingsbesluit voor het gebied Hoornwijck - Broekpolder

Logo Rijswijk

Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken bekend dat de gemeenteraad van Rijswijk in zijn vergadering van 25 september 2018 een voorbereidingsbesluit ex artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening heeft genomen voor het gebied Hoornwijck - Broekpolder.

In zijn vergadering van 25 september 2018 heeft de gemeenteraad besloten dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt met ingang van de dag waarop het bekend wordt gemaakt en ter inzage wordt gelegd. Het besluit is één jaar geldig.

Met ingang van heden liggen de stukken voor een ieder ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 14.00 uur en op donderdag ook van 17.00 uur tot 19.00 uur. De stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl; zoekt u in dat geval op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0603.vbhoornwbroekp-VA01.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan, op basis van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar en beroep worden aangetekend.

Rijswijk, 27 september 2018

Burgemeester en wethouders voornoemd,

drs. M.J. Bezuijen, burgermeester

drs. M. Middendorp MPC

Naar boven