Gemeente Aalsmeer - Ontwerp bestemmingsplan ‘2e herziening Schinkelpolder – Mr. Jac. Takkade 21 Z-2016/001958

Logo Aalsmeer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aalsmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 28 september tot en met 8 november 2018 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘2e herziening Schinkelpolder – Mr. Jac. Takkade 21met de daarop betrekking hebbende stukken (IDN : NL.IMRO.0358.01D-OW01).

Doelstelling en plangebied

Het bestemmingsplan voorziet in de gewenste uitbreiding van bebouwing buiten het bestaande bouwkavel van een manege aan de Mr. Jac. Takkade 21. Initiatiefnemer wil stallen, paardenbakken en andere bebouwing ten behoeve van de manege realiseren ten oosten van het huidige bedrijfscomplex. Met het voorliggende bestemmingsplan vindt tevens compensatie plaats van de als gevolg van het bouwplan gewijzigde begrenzing van de ecologische hoofdstructuur, door een stuk land ten westen van de manege hiervoor mede te bestemmen.

 

Ter inzage

Vanaf 1 januari 2010 geldt het digitale bestemmingsplan als het rechtsgeldige bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken gedurende 6 weken van 28 september tot en met 8 november 2018 op de volgende wijze voor een ieder ter inzage:

 

Digitaal

in digitale vorm via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatiecode: NL.IMRO.0358.01D-OW01, en

via de gemeentelijke website https://0358.ropubliceer.nl/?__redirected=true

 

Papier

in papieren vorm bij de balie Burgerzaken op het gemeentehuis van Aalsmeer, Raadhuisplein 1. De openingstijden van deze balie zijn: maandag tot en met vrijdag van 8.30-14.00 uur (vrije inloop). Op woensdag is de balie open van 8.30 uur tot 20.00 uur, en

bij de Balie Bouwen en vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1; aanmelden via centrale balie (openingstijden balie: zie website www.amstelveen.nl).

 

Indienen zienswijzen

Gedurende voornoemde termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen worden gericht aan de gemeenteraad (postbus 253, 1430 AG Aalsmeer) onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan ‘2e herziening Schinkelpolder- Mr. Jac. Takkade 21’. Zienswijzen kunnen tevens via de gemeentelijke website worden ingediend door op de hiervoor genoemde webpagina de optie ‘reageren’ te kiezen. Degene die buiten de openingstijden inzage wil hebben en degene die mondeling zijn zienswijze naar voren wil brengen kan daarvoor contact opnemen met de behandelende ambtenaar via telefoonnummer 0297-387575.

Naar boven