Voorgenomen afwijking Bestemmingsplan Kern Nieuwkoop vervangen boothuis Dorpsstraat 92 Nieuwkoop

Logo Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan 'Kern Nieuwkoop' met toepassing van:

artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

Het vervangen van het boothuis op het perceel Dorpsstraat 92 te Nieuwkoop (registratienummer W-2018-0152). Het bouwen is in strijd met het bestemmingsplan “Kern Nieuwkoop”, omdat het bouwwerk niet is gelegen grenzend aan een woonbestemming, en omdat de maximale bouwhoogte wordt overschreden.

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 27 september 2018 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). en kunt u hieronder downloaden.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure wordt gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.

 

 

Naar boven