Omgevingsvergunning op de locatie Jacob van Arteveldestraat en de Ernest Staesstraat in de Kolenkitbuurt te Amsterdam

Logo Amsterdam

De stadsdeelsecretaris van stadsdeel West heeft namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam besloten een omgevingsvergunning te verlenen, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 van de wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor het herbouwen van 72 woningen verdeeld over twee bouwblokken aan de Jacob van Arteveldestraat en de Ernest Staesstraat in de Kolenkitbuurt in Amsterdam, (OLO 2703145 en IMRO nummer NL.IMRO.0363.E1705PBSTD-VG01).

Het besluit, de aanvraag om een omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, liggen met ingang van 1 februari 2018 gedurende zes weken ter inzage bij het Vergunningenloket van het Stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250.

Ga voor openingstijden van het stadsdeelkantoor naar:

https://www.amsterdam.nl/veelgevraagd/?productid=%7B92908E83-B545-413A-8B5F-E499A79CDC25%7D

Beroepsclausule

De belanghebbende bij dit besluit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), binnen zes weken met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, daartegen schriftelijk en gemotiveerd beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht Algemeen, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Het indienen van beroep schort de werking van dit besluit niet op.

Spoed? Voorlopige voorziening

Bij grote spoed kunt u naast het instellen van beroep, (op eigen kosten) een zogeheten voorlopige voorziening aanvragen. Dat is een spoedprocedure waarmee het genomen besluit tijdelijk kan worden ingetrokken en/of andere maatregelen kunnen worden getroffen. Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht Algemeen, Postbus 75850, 1070 AW AMSTERDAM

Dat kan ook via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor hebt u een DigiD nodig. Op deze site vindt u ook meer informatie.

Amsterdam, 31 januari 2018

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam

namens deze,

Stadsdeelsecretaris van stadsdeel West

E.M. Overzier

Naar boven