Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan “Woningbouw Achterweg-Vervoornlaan Herwijnen” , gemeente Lingewaal

Logo Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken op grond van artikel 3.8 lid 3 Wro (Wet ruimtelijke ordening) de vaststelling bekend van bestemmingsplan “Woningbouw Achterweg-Vervoornlaan Herwijnen” met planidentificatienummer NL.IMRO.0733.BpHwnAchterwVervoo-VA01.

 

Toelichting

Voor de locatie geklemd tussen de Achterweg en de Vervoornlaan wordt met het voorliggend plan woningbouw voorzien, in de vorm van twee vrijstaande woningen aan de Achterweg en vier patiowoningen aan de noordzijde van het plangebied.

 

Ter inzage

Vanaf 27 september 2018 ligt het vastgestelde bestemmingsplan “Woningbouw Achterweg-Vervoornlaan Herwijnen” gedurende zes weken (tot en met 7 november 2018) voor een ieder ter inzage. Het plan is tijdens openingstijden in te zien bij de receptie van het gemeentehuis in Asperen. Buiten de openingstijden om kunt u telefonisch een afspraak maken via 0345 – 63 40 00. Het plan staat ook op www.lingewaal.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Gedurende de periode dat het bestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • belanghebbenden die eerder tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs kunnen aantonen niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen;

  • belanghebbenden die niet kunnen instemmen met de door de gemeenteraad bij vaststelling aangebrachte wijziging(en). 

Een beroepschrift kan worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven