Ontwerp omgevingsvergunning Hoeve De Middelt

Logo Peel en Maas

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Peel en Maas maakt bekend dat zij op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ ten behoeve van de realisatie van een boerengolf terrein en vier bed&breakfest kamer op hoeve De Middelt, Ondersteweg 9 te Kessel.

De onderhavige aanvraag om omgevingsvergunning voorziet in het het wijzigen van een deel van een bedrijfsgebouw tot vier bed&breakfest kamers. Daarnaast wordt het bestaande boerengolfterrein gedeeltelijk verplaatst naar de percelen kadastraal bekend gemeente Kessel, sectie F nrs. 129, 160, 417 en 455 (gedeeltelijk). De aanvraag is bekend onder zaaknummer 1894/2014/490880.

De aanvraag om omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

Bouwen (artikel 2.1 lid 1 onder a Wabo)

Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.1 onder c Wabo)

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 27-09-2018 gedurende zes weken ter inzage en zijn raadpleegbaar via:

  • Op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.OMG0102-ON01;

  • Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.

Zienswijze

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen gemotiveerd schriftelijk of mondeling zienswijzen bij ons college worden ingebracht.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als u een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent. Op voorliggende procedure is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

Nadere informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers Front-Office van team Vergunningen, Toezicht en Handhaving. E-mailadres: info@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077- 306 66 66.

Naar boven