Ontwerpbestemmingsplan Wim Boonsstraat en Brahmsstraat

Logo Geertruidenberg

Het college van de gemeente Geertruidenberg maakt bekend dat met ingang van donderdag 4 oktober 2018 het ontwerpbestemmingsplan Wim Boonsstraat en Brahmsstraat met IMRO-nummer NL.IMRO.0779.RDRVBPboonsbrahms-ON01 ter inzage ligt (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht).

Het bestemmingsplan heeft betrekking op enkele kleine wijzigingen van het bestemmingsplan voor de nieuwbouwlocaties aan de Brahmsstraat in Raamsdonksveer en de Wim Boonsstraat in Raamsdonk.

 

Ligging plangebied

De woningbouwlocatie op de locatie van de voormalige bibliotheek aan de Brahmsstraat in Raamsdonksveer en de woningbouwlocatie in het verlengde van de Wim Boonsstraat in Raamsdonk

 

Ontwerpbeschikking hogere waarde Wet geluidhinder

Tevens maakt het college B&W op grond van artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend, dat in dezelfde periode de ontwerpbeschikking hogere waarde Wet geluidhinder ter inzage ligt. Dit besluit heeft betrekking op het plangebied zoals hierboven beschreven. Voor het vaststellen van hogere grenswaarden is Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

 

Communicatie

U kunt het ontwerpbestemmingsplan, de ontwerpbeschikking hogere waarde Wet geluidhinder, de bijbehorende stukken en het eindverslag van de inspraakprocedure en het vooroverleg gedurende zes weken met ingang van donderdag 4 oktober 2018 tot en met woensdag 15 november 2018 inzien in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer U kunt er elke werkdag terecht van 8:30 uur tot 13:00 uur en op woensdag van 14:00 uur tot 20:00 uur. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl of via 0779.ropubliceer.nl.

Tijdens bovengenoemde termijn kan iedereen zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan  schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan:

 

De gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg

Postbus 10.001

4940 GA Raamsdonksveer

 

Tevens kunnen belanghebbende hun zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen met betrekking tot de ontwerpbeschikking moet u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders.

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met Erik Dekkers, tel 0162 579 593.

 

Raamsdonksveer, 2 oktober 2018

Naar boven