Bekendmaking omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Logo Dongeradeel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dongeradeel hebben een omgevingsvergunning verleend voor:

- (zaaknummer UV 20160657): de aanleg van een tweede ontsluitingsweg bij de NAM-locatie in Anjum, op de percelen kadastraal bekend gemeente Anjum, sectie G, nummers 171, 180, 181, 1190 en 1776 (03-10-2018). Er zijn geen zienswijzen ingediend tijdens de termijn dat het ontwerpbesluit ter inzage lag.

De omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen vanaf 4 oktober 2018 voor een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis.

U kunt de omgevingsvergunning ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl bekend onder idn: NL.IMRO.0058.PABBG2018OV01-VG01 en op de website van de gemeente, www.dongeradeel.nl, via “Wonen, Verkeer en Veiligheid” en vervolgens “projectprocedures”.

Beroepsmogelijkheid

Als u het niet eens bent met dit besluit en u bent belanghebbende, dan kunt u in de volgende gevallen een beroepschrift indienen:

 

-

u hebt een zienswijze ingediend tegen het ontwerpbesluit,

 

-

u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen

 

-

het besluit wijkt af van het ontwerpbesluit dat ter inzage heeft gelegen, voor zover uw beroepschrift betrekking heeft op deze afwijkingen.

 

Het beroepschrift moet u binnen zes weken vanaf de dag na de terinzagelegging van dit besluit opsturen naar d de rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen. Dit kan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor hebt u uw DigiD-code nodig. Als u nog geen DigiD-code hebt, kunt u deze hier ook aanvragen.

 

Als u een beroepschrift heeft ingediend, kunt u de rechter ook vragen om een voorlopige voorziening. Zo n verzoek moet worden opgestuurd naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt uw voorlopige voorziening ook digitaal aanvragen. Dat kan via de website http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Ook hiervoor hebt u uw DigiD-code nodig. Als u nog geen DigiD-code hebt, kunt u deze hier ook aanvragen.

 

Naar boven