Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Ollandseweg ong. te Sint-Oedenrode

Logo Meierijstad

De gemeente heeft op 21 september 2018 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag op locatie Ollandseweg ong. te Sint-Oedenrode. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend. Het ontwerpbesluit betreft de activiteiten:

  • Bouwen

  • Planologische afwijking

  • Uitweg (inrit)

Gegevens

Omschrijving: bouwen van een woning

Locatie: Ollandseweg ong. te Sint-Oedenrode

Zaaknummer: OV-2018-0396

Beschikking hogere grenswaarde

Uit het akoestisch onderzoek blijkt dat de geluidsbelasting van de nieuw te bouwen woning aan de Ollandseweg 96 boven de voorkeursgrenswaarde uit de Wet geluidhinder uitkomt. Daarom wordt voor het aspect geluid een aparte procedure gevolgd i.v.m. de vaststelling van een hogere grenswaarde. Ingevolge de Wet geluidhinder ligt het ontwerpbesluit hogere grenswaarde met het akoestisch onderzoek tegelijkertijd met de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage.

Ter inzage

De aanvraag en de ontwerp beschikking met bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 september 2018 zes weken ter inzage.

Zienswijze

Tegen de ontwerp omgevingsvergunning kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel.

Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge zienswijzen in te brengen, kunt u, na het maken van een afspraak daartoe, terecht bij het werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) via telefoonnummer 14 0413.

 

Naar boven