Gemeente Leusden Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Plantageweg 1

Logo Leusden

De gemeente heeft op 25 september 2018 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer WABO-2018-169 voor een omgevingsvergunning op locatie Plantageweg 1 te Leusden. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning toegekend. Het besluit betreft:

 

WABO-2018-169 het bouwen van vier bedrijfsverzamelgebouwen - Ontwerpbesluit

 

  • 1.

    Bouw

  • 2.

    Handelen in strijd met regels RO

  • 3.

    Inrit/Uitweg

     

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. De inzageperiode is 6 weken van 27 september 2018 tot en met 7 november 2018.

 

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aanhet college van burgemeester en wethouders van Leusden, ter attentie van de commissie voor de bezwaar- en de beroepschriften, postbus 150, 3830 AD Leusden. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u nader informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via gemeente@leusden.nl of telefoonnummer 14 033.

Naar boven