Onherroepelijk bestemmingsplan Park 070

Logo Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat, het bestemmingsplan Park070, vastgesteld door de gemeenteraad op 10 juli 2018, onherroepelijk is geworden met ingang van 14 september 2018.

Gedurende de beroepstermijn is er geen beroep ingesteld of verzocht om schorsing van het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan “Park 070” ligt, in het stedelijk gebied van Voorburg en wordt begrensd door de spoorlijn Den Haag - Leiden aan de noordzijde, het park 't Loo aan de westzijde, de Bruijnings Ingenhoeslaan aan de zuidkant en de Prinses Irenelaan aan de oostzijde.

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Aanleiding voor de herziening van het bestemmingsplan is dat het huidige bestemmingsplan geen ruimte biedt voor de nieuwe ontwikkeling van Park 070. Vandaar dat een nieuw planologisch regime wordt geschapen door middel van het nieuwe bestemmingsplan “Park 070”

Inzien bestemmingsplan

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken zijn beschikbaar via:

Leidschendam-Voorburg, 3 oktober 2018

Naar boven