Besluit omgevingsvergunning Stelvenseweg ong. in Made, gemeente Drimmelen

Logo Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben afgegeven voor het afwijken van de maatvoering zoals opgenomen het bestemmingsplan Buitengebied, ten behoeve van de bouw van een bedrijfsruimte voor een glastuinbouwbedrijf aan de Stelvenseweg ong. in Made.

 

Hiertoe heeft de gemeenteraad op 5 juli 2018 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven. Daarbij heeft de raad besloten de bevoegdheid tot het afgeven van de definitieve verklaring van geen bedenkingen te delegeren aan het college van burgemeester en wethouders van Drimmelen, wanneer er geen zienswijzen tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen worden ingediend.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken hebben ter inzage gelegen van 20 juli 2018 tot en met 30 augustus 2018. Gedurende deze termijn zijn geen zienswijzen ontvangen.

 

Terinzagelegging

Het besluit omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 28 september 2018 gedurende zes weken (tot en met donderdag 8 november) ter inzage bij de servicebalie in het gemeentehuis, Park 1 in Made.

De stukken zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-code: NL.IMRO.1719.1omg18stelvenseweg-vg01).

 

Instellen beroep

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbesluit kenbaar te maken, kunnen beroep instellen. Het beroep kan worden ingesteld bij Rechtbank Zeeland – West-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

Als een beroepschrift is ingediend, bestaat tevens de mogelijkheid om binnen de termijn van terinzagelegging een voorlopige voorziening aan te vragen bij Rechtbank Zeeland – West-Brabant, sector bestuursrecht.

 

Made, 27 september 2018

Burgemeester en wethouders van Drimmelen

Naar boven