Voorontwerp bestemmingsplan Geersbroekseweg 29a

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam hebben in haar vergadering besloten het voorontwerp van het bestemmingsplan Geersbroekseweg 29a voor eenieder ter inzage te leggen. Dit voorontwerp bestemmingsplan betreft het omzetten van een bedrijfsbestemming naar een woonbestemming. De bedrijfswoning wordt een burgerwoning en middels een Ruimte voor Ruimte titel wordt een nieuwe woning mogelijk gemaakt. Het voorontwerp bestemmingsplan met bijbehorende bestanden, met als IMRO-nummer NL.IMRO.1723.BPGeersbroekswg29a-VO01 is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie in te dienen. Het voorontwerp bestemmingsplan Geersbroekseweg 29a ligt met ingang van 25 september voor 6 weken ter inzage, tot en met 5 oktober. Uw inspraakreactie moet binnen deze termijn zijn ontvangen. U kunt uw schriftelijke inspraakreactie kenbaar maken aan het college van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen. 

 

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentekantoor te Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.alphen-chaam.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, Ruud Krol bereikbaar via tel.: 088-3821450

 

Alphen, 19-9-2018

Naar boven