Gemeente Leiden - Ontwerp omgevingsvergunning ‘Schelpenkade 54a’

Logo Leiden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden heeft besloten de ontwerp omgevingsvergunning ‘Schelpenkade 54a’, NL.IMRO.0546.OV00115-0201, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, vrij te geven voor het indienen van zienswijzen.

Met deze omgevingsvergunning wordt de vervanging van het bestaande woonschip aan de Schelpenkade 54a door een nieuw woonschip mogelijk gemaakt.

Inzage

Het ontwerp ligt vanaf vrijdag 21 september 2018 tot en met donderdag 1 november 2018 ter inzage. De bestanden zijn digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

In het stadhuis en het servicepunt Bouwen en Wonen kan de papieren versie worden ingezien.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunnen schriftelijke zienswijzen op de ontwerp omgevingsvergunning worden ingediend bij burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden (postbus 9100, 2300 PC Leiden).

Het is ook mogelijk uw zienswijze digitaal indienen via de website van de gemeente. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken: www.leiden.nl/zienswijze, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Schelpenkade 54a, t.a.v. team RO.

Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak via het secretariaat van het team RO, via tel. 14 071.

Informatie

Servicepunt Bouwen en Wonen, tel. 14 071 of via www.leiden.nl/contact.

Naar boven