Bekendmaking ontwerpwijzigingsplan

Logo Venlo

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Venlo maakt op grond van artikel 9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de terinzagelegging bekend van:

het ontwerpwijzigingsplan ‘Muldersweg 21 Velden’

 

Dit ontwerpwijzigingsplan voorziet in het uitbreiden van het bouwvlak ten behoeve van het vergroten van de bestaande kas op de locatie Muldersweg (sectie M nummer 196) in Velden.

Inzage

 

Het ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 27 september 2018 tot en met woensdag 7 november 2018 gedurende zes weken op werkdagen in het Stadskantoor, Hanzeplaats 1 te Venlo, voor eenieder op afspraak ter inzage. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum, telefoonnummer 14 077.

De bekendmaking van het bestemmingsplan vindt eveneens plaats in de Staatscourant. De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website https://www.venlo.nl/plannen-ter-inzage.

Zienswijzen 

 

Tijdens deze periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden naar keuze mondelinge of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen het ontwerpwijzigingsplan. Deze zienswijze(n) moet uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 3434, 5902 RK Venlo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Openbare en Gebouwde Omgeving, bereikbaar op telefoonnummer 077-359 6606. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

 

Naar boven