Vaststelling beheersverordening ‘Bedrijventerrein fase 5’

Logo Urk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Urk op 29 januari 2018 de beheersverordening ‘Bedrijventerrein fase 5’, zoals vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0184.BV2018BT5- 0301 met bijbehorende bestanden, heeft vastgesteld op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het plangebied betreft het bedrijventerrein ten zuiden van de Urkervaart, ten noorden van de Domineesweg, ten oosten van bedrijventerrein fase 1 t/m 4 en ten westen van de toekomstige wijk Schokkerhoek.

Met de vaststelling van de beheersverordening worden de geldende bestemmingsplannen voor het bedrijventerrein fase 5 herzien. In de beheersverordening is een regeling opgenomen die de huidige gebruiks- en bouwmogelijkheden van de bestemmingsplannen (opnieuw) vastlegt. Er worden in de beheersverordening geen nieuwe ontwikkelingen toegestaan die in de onderliggende bestemmingsplannen ook niet waren toegestaan. Met het vaststellen van de beheersverordening wordt voldaan aan de wettelijke plicht om bestemmingsplannen te actualiseren.

De beheersverordening treedt daags na publicatie in werking en ligt in gevolge artikel 1.2.1 Bro vanaf die dag tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage bij het Gemeenteportaal, afdeling Publiekszaken, Singel 9 te Urk. De beheersverordening ‘Bedrijventerrein fase 5’ is raadpleegbaar en te downloaden via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.urk.nl. Het is niet mogelijk om beroep dan wel bezwaar aan te tekenen tegen de beheersverordening.

 

Naar boven