Drank- en Horecavergunning

Logo Schagen

De burgemeester maakt bekend dat hij op grond van artikel 3, lid 1 van de Drank- en Horecawet aan de onderstaande bedrijven een drank- en horecavergunning heeft verleend:

naam: Stichting Golfbaan Dirkshorn

ondernemingsvorm: commerciële horecaonderneming

handelsnaam: Stichting Golfbaan Dirkshorn

adres: Groenvelderweg 3

1746 EE Dirkshorn

Inzage en informatie

De verleende vergunningen en bijbehorende stukken liggen vanaf 18 augustus 2018 tot en met 15 september 2018 ter inzage bij de afdeling Ruimte. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Wanneer u de stukken wilt inzien buiten kantooruren, kunt u telefonisch een afspraak maken: (0224) 210 400

Bezwaar

Belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met deze vergunningverlening, kunnen hiertegen op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken gerekend vanaf de dag na de bij dit besluit vermelde verzenddatum, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de burgemeester van de gemeente Schagen, Laan 19, 1740 AA Schagen.

Vormvereisten

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

 

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener

  • 2.

    de dagtekening

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht (u kunt daartoe bijvoorbeeld de datum en het kenmerk van dit besluit vermelden of daarvan een afschrift meezenden

  • 4.

    de grond(en) van het bezwaar.

 

Kosten

De bezwaarschriftenprocedure kost niets. Kosten die u maakt tijdens de procedure kunnen in bepaalde gevallen worden vergoed. U moet wel op tijd om vergoeding van deze kosten vragen. Op tijd betekent vóórdat wij op uw bezwaarschrift beslissen. De burgemeester neemt uw verzoek niet in behandeling als u het te laat indient. U kunt uw verzoek opnemen in uw bezwaarschrift, of u kunt een apart verzoek indienen.

 

Voorlopige voorziening

Het bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Wanneer onverwijlde spoed dit, gelet op de betrokken belangen, vereist, kunt u op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek richten aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Rechtbank Noord Holland, locatie Alkmaar tot het treffen van een voorlopige voorziening.

 

Dit betekent dat een speciale regeling kan worden getroffen voor de periode dat het bezwaarschrift nog in behandeling is. Voorwaarde is wel dat u ook tijdig een bezwaarschrift heeft ingediend.

 

Aan de procedure voor het treffen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Wanneer wordt voldaan aan de wettelijke voorschriften, is de burgemeester verplicht de drank- en horecavergunning te verlenen. Belanghebbenden dienen daarop attent te zijn voor wat betreft hun mogelijkheden voor het maken van bezwaar.

 

Naar boven