MER - BEOORDELING

Logo Haaksbergen

Eibergsestraat 211, Z/18/008887, het realiseren van 3 emissiearme vleeskuikenstallen ter vervanging van 4 bestaande traditionele stallen en uitbreiding in dieraantallen (vleeskuikens en paarden)

 

Het beoordelingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen van 20 september 2018 tot en met 31 november 2018 ter inzage in het gemeentehuis.

 

Op grond van artikel 7.17 eerste lid Wet milieubeheer neemt het bevoegd gezag een beslissing omtrent de vraag of bij de voorbereiding van het betrokken besluit voor de activiteit, vanwege belangrijke nadelige gevolgen die zij voor het milieu kan hebben, een milieueffectrapport moet worden gemaakt. Uit de door de aanvrager ingediende aanmeldingsnotitie is gebleken dat er geen sprake is van belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu die de indiening van een milieueffectrapport noodzakelijk maken.

 

Tegen dit besluit is op dit moment geen bezwaar of beroep mogelijk. Dit beoordelingsbesluit maakt deel uit van het nog te nemen besluit op de aanvraag omgevingsvergunning. Tijdens deze vergunningprocedure kunnen zienswijzen worden ingediend en beroep worden ingesteld.

 

Naar boven