Ontwerpbestemmingsplan ’Jellemaweg 46a Zuidhorn’

Logo Zuidhorn

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ’Jellemaweg 46a Zuidhorn’ met bijbehorende stukken met ingang van 26 september 2018 zes weken ter inzage liggen. Op grond van artikel 3.8 Wro kan tijdens deze termijn een ieder een zienswijze over het ontwerpplan indienen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een wijziging van de bestemming van het perceel Jellemaweg 46a te Zuidhorn ten behoeve van de nieuwbouw van 7 grondgebonden woningen (3 twee-onder-een-kap woningen en 1 vrijstaande).

 

Bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis aan de Hooiweg 9 te Zuidhorn. Op www.zuidhorn.nl/bestemmingsplannen kunt u meer informatie vinden over het ontwerpbestemmingsplan en kunt u de bronbestanden downloaden. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan digitaal raadplegen op het webadres http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0056.BPZH18HERZ1-OW01

 

Indienen zienswijzen

Tot en met 7 november 2018 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan ’Jellemaweg 46a Zuidhorn’ kenbaar maken aan de gemeenteraad van Zuidhorn. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeenteraad van Zuidhorn. Of stuur uw zienswijze naar: reacties-wro@zuidhorn.nl, o.v.v. zienswijze ontwerpbestemmingsplan ’Jellemaweg 46a Zuidhorn’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Ruimte & Welzijn (0594 508 723). Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Welzijn (0594 508 723)

 

Zuidhorn, 25 september 2018

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn

Naar boven