Ontwerpbestemmingsplan Oud-Loosdrechtsedijk 89b

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Oud-Loosdrechtsedijk 89bter inzage wordt gelegd.

 

Het plan

Het plangebied ziet op het perceel Oud-Loosdrechtsedijk 89b dat deel uitmaakt van de lintbebouwing langs de Oud -Loosdrechtsedijk. Het doel van het bestemmingsplan is het realiseren van een nieuwe bedrijfswoning; het wijzigen van het gebruik van de bestaande bedrijfswoning naar een bedrijfsgebouw en een toiletgebouw in een bestaand gebouw mogelijk maken.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ingaande 1 februari 2018 gedurende een termijn van 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis (Fysiek Domein van 08.30 tot 12.30 uur), Rading 1, Loosdrecht. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de raad van de gemeente Wijdemeren, postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze of het inwinnen van informatie kan contact op worden genomen met de heer A.M Duits, telefoonnummer (035) 65 59 449 of heer H.J.W. van Emmerik van het Fysiek Domein, team Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (035) 65 59 444.

 

 

 

Naar boven