Heilig Hartenkerk, vastgesteld bestemmingsplan

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het vastgestelde bestemmingsplan ‘Heilig Hartenkerk’ (NL.IMRO.0796.0002366-1401) met ingang van 24 september 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt. De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan ‘Heilig Hartenkerk’ op 11 september 2018 vastgesteld.

 

Het plangebied wordt omsloten door de Lucas van Leijdenstraat / Rubensstraat / Graafseweg. Dit plan maakt de ontwikkeling van 12 grondgebonden woningen in de voormalig Heilig Hartenkerk en twee vrijstaande geschakelde woningen aan de Graafseweg mogelijk. Het bestaande monumentale kerkgebouw blijft daarbij behouden.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

 

Rubbensstraat 62 ‘s-Hertogenbosch Verleende omgevingsvergunning

Kennisgeving op grond van de Coördinatieverordening Wro gemeente s-Hertogenbosch.

 

Daarnaast deelt het college van burgemeester en wethouders mee dat zij op 17 september 2018 heeft besloten om een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit bouwen Deze activiteit houdt het bouwen in van 12 woningen op het perceel Rubensstraat 62 in de voormalige Heilig Hartenkerk en twee geschakelde vrijstaande woningen aan de Graafseweg. De omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen is ook meegenomen in de gecoördineerde voorbereiding van deze besluiten. Deze vergunning ligt vanaf 24 september 2018 tegelijkertijd met het vastgestelde bestemmingsplan ‘Heilig Hartenkerk’, zes weken ter inzage.

 

Wilt u de verleende omgevingsvergunning inzien, dan kunt u kunt u deze vinden onder de link https://www.s-hertogenbosch.nl/inwoner/vergunning-of-melding/omgevingsvergunning/omgevingsvergunning-ter-inzage.html.

 

Beroep tegen het bestemmingsplan en/of omgevingsvergunning?

Wilt u beroep instellen tegen het bestemmingsplan dat de raad heeft vastgesteld en/of het besluit van het college een omgevingsvergunning te verlenen? U kunt alleen beroep instellen als u belanghebbende bent. Bovendien moet u tijdig een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad of op de ontwerp omgevingsplan bij het college hebben ingediend. Dit laatste geldt niet als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest zich tijdig tot de raad of het college te wenden.

 

Als u beroep wilt instellen, moet u een gemotiveerd beroepschrift sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan alleen in de periode dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt.

 

Stelt u beroep in of hebt u dit al gedaan? Dan kunt u de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

 

Naar boven