Gemeente Heusden – Drank- en horecavergunning

Logo Heusden

De burgemeester van Heusden is voornemens een drank- en horecavergunning te verlenen voor het uitoefenen van het paracommerciële horecabedrijf aan Sint Jorisgilde van Onsenoort en Nieuwkuijk. De (ontwerp)vergunning geldt voor de inrichting aan de Meedrijk 18A in Nieuwkuijk. De ontwerpvergunning is bij de gemeente bekend onder nummer 00563430. Met ingang van 13 september 2018 wordt de aanvraag gedurende zes weken ter inzage gelegd.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen naar keuze schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij de burgemeester van de Gemeente Heusden, Postbus 41, 5250 AA Vlijmen.

De termijn voor het naar voren brengen van zienswijzen bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag waarop het ontwerpbesluit ter inzage is gelegd. Na afloop van de termijn wordt een besluitgenomen. Uw zienswijze en een eventuele reactie hierop van de aanvrager worden hierbij betrokken.

Meer informatie

Graag bij uw schriftelijke reactie het zaaknummer vermelden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het cluster Veiligheid en Handhaving van de gemeente Heusden, telefoon: (073) 51 31 789.

 

Naar boven