Voornemen verlening omgevingsvergunning afwijking bestemmingsplan voor de bouw van een zonnepark aan de Hulteweg in Coevorden

Logo Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden is van plan om omgevingsvergunning te verlenen voor o.a. het afwijken van het bestemmingsplan buitengebied Coevorden, ten behoeve van de bouw van een zonnepark op het perceel, kadastraal bekend Coevorden, sectie K, nr. 799, gelegen aan de Hulteweg in Coevorden(zaaknummer 7908-2018).

Hiertoe heeft de gemeenteraad op 18 september 2018 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Op deze aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing.

De ontwerp-omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 20 september 2018 tot en met woensdag 31 oktober 2018 ter inzage tijdens de openingsuren van het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden.

Als u een toelichting op de stukken wenst neemt u dan contact op met een klantmanager van de afdeling Leefomgeving, team omgevingsontwikkeling.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn een zienswijze tegen het verlenen van de omgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.

Coevorden, 19 september 2018.

Naar boven