Kennisgeving ontwerpbeschikking

Logo Zuidplas

Uitgebreide voorbereidingsprocedure fietsenberging nieuwe gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn de omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een fietsenberging aan het Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel bestaande uit de activiteiten:

  • Bouwen (artikel 2.1 lid 1a Wabo);

  • Afwijken van het bestemmingsplan / strijdig gebruik (artikel 2.1 lid 1c Wabo).

De gemeenteraad heeft voor dit project op 4 september 2018 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen (VVGB) afgegeven.

Waar kunt u de stukken inzien?

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de ontwerpomgevingsvergunning kunt u als pdf-bestand digitaal raadplegen via de website van de gemeente Zuidplas (www.zuidplas.nl > In Zuidplas > Bouwen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen afwijkingen > Nieuwerkerk aan den IJssel). Daarnaast liggen de stukken ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 2 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De ontwerpomgevingsvergunning en ontwerp VVGB liggen zes weken ter inzage, van donderdag 20 september 2018 tot en met woensdag 31 oktober.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen inbrengen. Deze zienswijze(n) dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Uw schriftelijke zienswijze(n) tegen de ontwerpomgevingsvergunning kunt u richten aan: Het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Uw schriftelijke zienswijze(n) tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunt u richten aan: De gemeenteraad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel.

Voor het indienen van mondelinge zienswijze(n) dient u tijdig een telefonische afspraak te maken, uiterlijk een week vóór het einde van de termijn van terinzagelegging. Wij maken u erop attent dat u slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen, als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer C. Quik, tel. (0180) 637 724, e-mailadres: c.quik@zuidplas.nl.

Naar boven