Ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Haven Odijk’, gemeente Bunnik

Logo Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van vrijdag 21 september 2018 gedurende zes weken (tot en met 1 november 2018) het ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Haven Odijk’ en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Oude Haven 1 te Odijk en beoogt de transformatie van het voormalig kantoorpand van de CNV Bouw- en Houtbond naar woningbouw. De raad heeft op 26 oktober 2017 kaders vastgesteld voor deze ontwikkeling.

De beoogde invulling van het plangebied gaat uit van een dorpse setting inspelend op de omgevingskenmerken en de ligging aan het water van de Oude Haven. De hoofdopzet van het plan gaat uit van drie 'bouwstroken' die in noord-zuid richting lopen. Daarmee wordt aangesloten op de bestaande bebouwing aan de Singel. Het woonprogramma omvat ca. 21 woningen. Conform de kaders wordt tenminste 30% in de sociale huur gerealiseerd door een corporatie.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt digitaal raadpleegbaar:

Het plan is volledig digitaal raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0312.bpODKoudeha-on01.

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/NL.IMRO.0312.bpODKoudeha-on01.

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk. Tevens is er op 16 oktober van 19.00 tot 21.00 uur een inloopavond op locatie Oude Haven 1 te Odijk.

Zienswijze indienen

Van 21 september tot en met 1 november 2018 kan iedereen als volgt een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad:

  • 1.

    schriftelijk: u kunt uw brief sturen naar de Gemeenteraad van Bunnik, Postbus 5, 3980 CA Bunnik.

  • 2.

    mondeling: hiervoor kunt u een afspraak maken met M. Beetsma de la Croix of F. Odijk van de afdeling Fysiek domein, telefoonnummer (030) 659 4848.

  • 3.

    digitaal: met het formulier ‘Zienswijze indienen’, te vinden op www.bunnik.nl onder ‘Online regelen’.

Naar boven