Kennisgeving Omgevingsvergunning Buitentrap Changes, bouw van een buitentrap, Bijlmerdreef en Elizabeth Cady Stantonplein, Amsterdam

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maakt bekend dat zij op 10 september 2018 in het kader van de WABO een omgevingsvergunning heeft verleend voor:

 

  • het afwijken van het bestemmingsplan De Nieuwe Bijlmer voor de bouw van een buitentrap van maaiveld naar het niveau van de Bijlmerdreef tbv het woningbouwcomplex Changes. De locatie van de buitentrap is ter hoogte van de Bijlmerdreef en Elizabeth Cady Stantonplein te Amsterdam; (OLOnr. 3660989)

 

De omgevingsvergunning (OLOnr. 3660989) en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 september 2018 gedurende zes weken ter inzage op het stadsdeelkantoor Zuidoost, Anton de Komplein 150, 1102CW, Amsterdam Zuidoost.

 

Een digitale versie van de omgevingsvergunning is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. (zoek daarbij op “ID”: NL.IMRO.0363.T1805PBGST-VG01).

 

Tegen dit besluit kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepsschrift worden ingediend bij de Rechtbank Amsterdam. Beroep is alleen mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan.

 

Het beroep moet worden ingediend bij de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070AW, Amsterdam. Beroepschriften moeten ondertekend zijn en tenminste de volgende gegevens bevatten: naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen beroep gericht is, en de gronden van het beroep. Een kopie van het bestreden besluit moet worden meegestuurd.

 

Amsterdam Zuidoost, 19 september 2018

College burgemeester en wethouders,

secretaris

burgemeester

Naar boven