Ontwerpbestemmingsplan De Kortsluiting

Logo Winsum

Burgemeester wethouders hebben een bestemmingsplan voorbereid voor het realiseren van een directe verbinding (Kortsluiting) van de N361 naar de Onderdendamsterweg, direct ten noorden van en aansluitend aan de bebouwing van Obergum. Hiermee wordt uitvoering gegeven aan het tracé-besluit dat de gemeenteraad heeft genomen op 27 maart jl.

Modelkeuze bestemmingsplanprocedure

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om Model 3 van de Beleidsregels Bestemmingsplannen (10 april 2012) van toepassing te verklaren op deze ontwikkeling. Dit houdt in dat er een ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, waarop een ieder zijn zienswijze kan geven.

Inzagetermijn

Vanaf 19 september t/m 30 oktober 2018 ligt het ontwerpbestemmingsplan De Kortsluiting voor iedereen ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis. De plannen kunnen ook ingezien worden via de website www.winsum.nl onder het kopje Ruimtelijke Plannen, of op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder de naam ‘De Kortsluiting’, of de code NL.IMRO.0053.BPWI2018INBR1-OW01.

Daarnaast is het mogelijk om de inloopavond te bezoeken. Deze wordt gehouden op donderdag 27 september van 18.30 tot 20.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Zienswijzen

In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan geven. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. U kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Winsum; Postbus 10, 9950 AA, Winsum.

 

Mocht u over het bestemmingsplan of de procedure vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via 0595-447777.

 

Naar boven