Ontwerp-bestemmingsplan ‘Zandstraat 61/Heiberg 10 Montfort’

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan ‘Zandstraat 61/Heiberg 10 Montfort’ voor een ieder ter inzage ligt.

Inzage en raadplegen

Het ontwerp-raadsbesluit en ontwerp-bestemmingsplan liggen met bijbehorende stukken vanaf 21 september 2018 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering:

NL.IMRO.1669.BPMFT2018HEIBERG10-OW01

Het plan

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van de steenhandel gelegen aan de Heiberg 10 te Montfort op een gedeelte van de gronden behorende bij de agrarische bouwkavel aan de Zandstraat 61 te Montfort. De resterende agrarische bouwkavel zal deels een woonbestemming en deels een agrarische bestemming zonder bouwvlak krijgen. Daarnaast worden een aantal planologische wijzigingen doorgevoerd op de bestaande bedrijfslocatie aan de Heiberg 10 - onder andere het verplaatsen van de inrit – en zal de bestaande parkeervoorziening aan de overzijde van Heiberg 10 positief bestemd worden.Het plangebied omvat de percelen kadastraal bekend gemeente Montfort:

- sectie C, nrs. 3974 en 3975 en plaatselijk bekend als Heiberg 10 (= bestaande steenhandel);

- sectie C, nr. 2950 en plaatselijk bekend als Zandstraat 61 (= agrarische bedrijfskavel);

- sectie F, nr. 256 (ged.) en plaatselijk gelegen tegenover Heiberg 10 (= bestaande parkeerplaats).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Orelia Meuwissen van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888 op maandag tot en met donderdag.

Sint Odiliënberg, 19 september 2018

Naar boven