Ontwerpbesluit - Z-HZ_WABO-2018-02195 - Bosscheweg 33 te Berkel-Enschot - verzonden 17 september 2018

Logo Tilburg

ontwerpbeschikking het realiseren van een verzorgingstehuis voor dementerende patiënten aan de Bosscheweg 33 te Berkel-Enschot

Burgemeester en wethouders van Tilburg maken bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen voor de volgende activiteiten:

 

  • 1.

    Het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo);

  • 2.

    Het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo); 

    Inzake het realiseren van een verzorgingstehuis voor dementerende patiënten aan de Bosscheweg 33 te Berkel-Enschot (Z-HZ_WABO-2018-02195).

     

    Terinzagelegging

    De ontwerpbeschikking (inclusief ruimtelijke onderbouwing) ligt van maandag 17 september 2018 tot en met maandag 29 oktober 2018 ter inzage.

    De ontwerpbeschikking (inclusief ruimtelijke onderbouwing) is gedurende de genoemde termijn te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en inclusief vergunningstukken te downloaden op www.tilburg.nl/omgevingsvergunningen (planidentificatienummer NL.IMRO.0855.OGV2018004).

     

    Zienswijzen ontwerpbeschikking

    Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder - bij voorkeur schriftelijk - zienswijzen over de ontwerpbeschikking naar voren brengen. De zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Tilburg, t.a.v. procesbureau omgevingsvergunningen, postbus 90155, 5000 LH te Tilburg. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer J. Jansen op telefoonnummer 013-542 82 50 (tussen 9.00 en 13.00 uur).

     

    Zienswijzen ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder

    Voor het plan is tevens een ontheffing inzake hogere grenswaarden, als bedoeld in de Wet geluidhinder, noodzakelijk. Het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere grenswaarden ligt eveneens gedurende de genoemde termijn ter inzage.

    Belanghebbenden kunnen, gedurende de genoemde termijn, schriftelijk of mondeling hun zienswijzen over het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere grenswaarden op grond van de Wet geluidhinder indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, afdeling Ruimte, Postbus 90155, 5000 LH te Tilburg, onder vermelding van "Zienswijze ontwerpbesluit hogere grenswaarden". Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Ook is het mogelijk om via

     

    Wij maken u erop attent dat tegen de uiteindelijke beschikking slechts beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden, die een zienswijze naar voren hebben gebracht tegen de thans aan de orde zijnde ontwerpbeschikking.

     

    Tilburg, 10 september 2018

Naar boven