Vastgesteld bestemmingsplan en hogere grenswaarde Smisserstraat 36 te Nederweert

Logo Nederweert

De gemeenteraad heeft op 4 september 2018 het bestemmingsplan Smisserstraat 36 vastgesteld. Het plan heeft als doel de bouwtitel welke per abuis vervallen is te herstellen. Er is geen exploitatieplan opgesteld (NL.IMRO.0946.BPSmisserstraat36-VA01).

Voor de woning in dit plan is een hogere grenswaarde ter inzage gelegd, kenmerk HW 2018001 .

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 14 september 2018 t/m 25 oktober 2018, bij de infobalie of op afspraak. Het plan is ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen kenbaar te maken naar aanleiding van het ter visie liggende ontwerpbestemmingsplan, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het bestemmingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Raadpleeg deze bekendmaking op onze website voor meer informatie. U kunt ook bellen met mevrouw Houtappels van het team Samenleving.

 

Nederweert, 13 september 2018

De gemeenteraad van Nederweert

Naar boven