Ontwerpbestemmingsplan "Eeneind 2018" en ontwerpbesluit hogere grenswaarden wegverkeerslawaai gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, van donderdag 13 september tot en met woensdag 24 oktober 2018 het ontwerpbestemmings-plan "Eeneind 2018" voor iedereen ter inzage ligt.

Inhoud van het ontwerpbestemmingsplan

Het plangebied omvat het woongebied Eeneind en bedrijventerrein Eeneind, met uitzondering van Eeneind II Zuid en Eeneind West. Het bestemmingsplan heeft voornamelijk een conserverend karakter. Wel is binnen het plangebied de realisatie van 9 woningen mogelijk. Het betreft de resterende kavels in woongebied Eeneind. Een grote kavel aan de zuidoostzijde van het gebied is gesplitst, waardoor deze beter verkoopbaar wordt. Hierdoor kan er een extra woning gebouwd worden.

Terinzagelegging ontwerp bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan "Eeneind 2018" ligt met ingang van 13 september 2018 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbestemmingsplan "Eeneind 2018" kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuenEeneind2018-C001

Binnen de termijn van terinzageligging kan een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot dit ontwerp-bestemmingsplan ingediend worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer G. Andriessen van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040- 2631631).

Ter inzagelegging ontwerpbesluit hogere grenswaarden wegverkeerslawaai

Gedurende bovengenoemde periode kunnen belanghebbenden ook schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder aan burgemeester en wethouders kenbaar maken.

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer G. Andriessen van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040- 2631631).

Inloopgelegenheid

Op 3 oktober 2018 is er van 17.30 tot 19.30 uur gelegenheid om binnen te lopen in café-zaal Schellens, Eeneind 37 Nuenen. Er zijn op dat moment specialisten van de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden.

 

Nuenen, 12 september 2018

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven