Vaststellingsbesluit hogere waarden Wet geluidhinder Projectafwijkingsbesluit Klein Hoekelumseweg 2, Bennekom (zaaknummer 902501)

Logo Ede

Op grond van art. 83, lid 1 en 2 en art. 110a Wet geluidhinder

Op 6 september 2018 hebben burgemeester en wethouders van Ede een besluithogere waarden vastgesteld voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting ten behoeve van het Projectafwijkingsbesluit voor de locatie Klein Hoekelumseweg 2 in Bennekom.

Inzage

U kunt het besluit hogere waarden Wet geluidhinder met bijbehorende stukken (digitaal) inzien van donderdag 13 september 2018 tot en met woensdag 24 oktober 2018 bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Online kunt u terecht op https://zoek.officielebekendmakingen.nl.

Gebied en gevolg

De hogere waarden hebben betrekking op de geluidsbelasting vanwege de Rijksweg A12 ter plaatse van de nieuw te realiseren bedrijfswoning aan de Klein Hoekelumseweg 2 in Bennekom. Deze ontwikkelingen worden planologisch mogelijk gemaakt in het projectafwijkingsbesluit met kenmerk: 902501.

Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen wanneer u op tijd een zienswijze op het ontwerpbesluit Vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder heeft ingediend, of aan kunt tonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. Het beroepsschrift stuurt u naar: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven