Ontwerpbestemmingsplan Groepsaccommodatie Eikenlaan 1 Heerde

Logo Heerde

Vanwege technische problemen was de publicatie van het bestemmingsplan Eikenlaan 1 op www.ruimtelijkeplannen.nl per 5 september niet mogelijk. Daarom wordt deze publicatie opnieuw geplaatst met een aangepaste inzagetermijn.

Het college van Heerde maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Groepsaccommodatie Eikenlaan 1met de daarbij behorende stukken ter inzage ligt. Dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht. Het bestemmingsplan heeft het doel om ter plaatse een groepsaccommodatie met bijbehoren planologisch mogelijk te maken. De bestemming ‘agrarisch – kwekerij’ komt hiermee te vervallen.

Inzagetermijn

U kunt de stukken van 12 september tot en met 23 oktober inzien. Dit kan op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur in het gemeentekantoor van Heerde. Het bestemmingsplan is ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0246.501EIKENLAAN1-ON01) en www.heerde.nl/planneninvoorbereiding.

Zienswijze

Bent u het niet eens met de inhoud van het plan? Dan kunt u binnen de genoemde termijn een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Heerde. Dit kan schriftelijk (Postbus 175, 8180 AD Heerde), digitaal (www.heerde.nl/zienswijze) en mondeling door het maken van een afspraak met dhr. T. Melenhorst (0578) 69 94 94.

 

11 september 2018

Het college van Heerde,

Mr. G.J. de Graaf,

burgemeester

B. van Zuthem,

Gemeentesecretaris

Naar boven