Ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkpad/Sint Josephplein, Venhorst’

Logo Boekel

Besluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken bekend dat met ingang van 12 september 2018, gedurende zes weken, het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkpad/Sint Josephplein, Venhorst’ tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het plan met bijbehorende stukken is tevens raadpleegbaar via de landelijke website, www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0755.BPHVENHoekKerkpaSJ-ON01).

Omschrijving bestemmingsplan

De huidige bedrijfsbestemming op de locaties Sint Josephplein 23, 25 en 27 wordt herzien middels het voorliggende bestemmingsplan. Het nieuwe plan moet ruimte bieden voor een multifunctioneel gebouw (supermarkt, uitbreiding bestaande horecavoorziening, maatschappelijke voorziening en elf appartementen).

Kostenverhaal

Gezien het feit dat er met initiatiefnemer een anterieure overeenkomst is gesloten, is het kostenverhaal anderszins verzekerd en behoeft er geen exploitatieplan te worden vastgesteld.

Zienswijzen

Binnen zes weken vanaf 12 september 2018, kan iedereen een zienswijze indienen naar aanleiding van het ontwerpplan. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer G. (Gijs) Klop, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening, via 0492 - 326 800. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

Boekel 10 september 2018

 

Naar boven