Ontwerp wijzigingsplan Departementsstraat te Uithuizen

Logo Eemsmond

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond zijn voornemens het bestemmingsplan Uithuizen dorpscentrum te wijzigen voor het gebied aan de Departementsstraat ten zuiden van de provinciale weg Op deze locatie is enige jaren geleden bebouwing gesloopt. In het bestemmingsplan Uithuizen dorpscentrum is dit gebied aangegeven als ontwikkelingsgebied. Dit gebied wordt nu, in het kader van de herstructurering, middels dit wijzigingsplan uitgewerkt voor de bouw van zeven starterswoningen.

Ter inzage

Artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening

Van 7 september 2018 tot en met 18 oktober 2018 ligt het ontwerp van het wijzigingsplan Departementsstraat ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het wijzigingsplan ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inloopmiddag

De gemeente organiseert samen met de Stichting Uithuizer Woningbouw (SUW) een inloopmiddag op woensdag 26 september 2018 in De Butler, Hoofdstraat West 46 te Uithuizen.. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur kunt u hier binnenlopen en de plannen bekijken. Er zijn dan medewerkers aanwezig van de gemeente en de SUW voor het geven van informatie en voor het beantwoorden van uw vragen.

Zienswijzen

Tot en met donderdag 18 oktober 2018 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerp wijzigingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Ria Uilenberg van de afdeling Beleid via (0595 437555). Bij afwezigheid kunt u contact opnemen met Bouwe Luurtsema (0595 437 555).

Naar boven