Ontwerp partiële herziening bestemmingsplan Wessemerdijk 11 te Nederweert

Logo Nederweert

Voor de locaties Wessemerdijk 11 en Schoordijk 5 te Nederweert is een ontwerp partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied Nederweert ter inzage gelegd. Het ontwerpplan ziet op het omvormen van een bedrijfswoning bij een minicamping naar een burgerwoning en een minicamping zonder bedrijfswoning. (NL.IMRO.0946.BPWessemerdijk11-ON01)

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie van 7 september tot en met 18 oktober 2018, bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 en op donderdag van 16.30 tot 19.00) of op afspraak. Daarnaast is het plan gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA te Nederweert.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw E. van der Linden van het team Ruimte en Wonen. Met haar kunt u ook een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

 

Nederweert, 6 september 2018

Burgemeester en wethouders van Nederweert

Naar boven