Vastgesteld wijzigingsplan Dronten – Van der Plasschelaan 8 (D40002)

Logo Dronten

artikel 3.6 lid 1 sub a Wro

Het college van Dronten maakt bekend dat het vastgestelde wijzigingsplan ‘Dronten – Van der Plasschelaan 8 (D40002)’ ter inzage ligt. Het plangebied is het perceel Van der Plasschelaan 8. Het plan veranderd de bestemming van agrarisch naar wonen en maakt daarmee reguliere bewoning van het perceel mogelijk.

 

U kunt de betreffende stukken van 6 september tot en met 18 oktober 2018 inzien bij:

de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak;

het gehele plan is ook beschikbaar ophttp://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0303.D40002-VA01 of op www.dronten.nl.

 

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u belanghebbende bent en:

tijdig een zienswijze hebt ingediend bij het college van Dronten;

aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij het college van Dronten in te dienen.

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

 

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u – tijdens de beroepstermijn – een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Dronten, 5 september 2018.

 

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge.

Naar boven